VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen. Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan even contact met ons op.

Als het bestelbedrag hoger is dan 25 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Het kan zijn dat het om een deellevering gaat. Controleer de bevestiging van de bestelling of hiervan een melding is gemaakt. Twijfel je? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Donders Fashion Verzend wereldwijd. Verzendkosten variëren afhankelijk van de bestemming. Verzending NL is Gratis bij bestellingen boven €25,- en de verwachten levertijd is 1 werkdag. Verzending in Europa is €13,00 en de verwachten levertijd is 2-5 werkdagen Verzending naar het buiten Europa is €24,30 de verwachten levertijd is 2-14 werkdagen De genoemde levertermijnen zijn streeftermijnen. Tijdens uitverkoop- en actieperiodes kan de leveringstermijn langer zijn dan normaal. Zodra bestellingen ons magazijn verlaten ontvangt u van ons altijd een e-mail ter bevestiging. Bestellingen verlaten ons magazijn nooit eerder dan wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen van de bank of creditcardmaatschappij.

Bestellingen via Donders Fashion worden altijd verzonden met PostNL. Als het pakketje ons magazijn verlaat ontvangt u van ons een mail met een track & trace code.

Ja, bestellingen kunnen gratis retour gezonden worden. Retour procedure: Voor je Donders Fashion bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren: • binnen de zichttermijn van 14 dagen • als het artikel compleet is • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking. Hoe stuur je een bestelling terug? Als je een artikel wilt retourneren, vul dan altijd het retourformulier in. Dit formulier is meegestuurd in het pakket. Geef op dit formulier altijd de reden van retourneren aan. Retourafhandeling Binnen een week nadat wij het artikel hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag teruggestort op jouw rekening. Stuur je de gehele order retour, dan ontvang je het aankoopbedrag terug. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retourneert, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

 

Opdat ook u uw cadeau voor de feestdagen zonder risico bij ons kunt kopen, hebben wij de retourtermijn tijdelijk verlengd tot 30 dagen op het moment van aankoop. Dit gaat in voor bestellingen vanaf 26.11.2021 tot en met 15.01.2022.

 

Nee, producten kunnen niet geruild worden op Donders Fashion. U kunt producten gratis retourneren en de gewenste nieuwe producten bestellen.

Ja, alle producten kunnen geretourneerd worden.

De volgende betaalmethoden zijn beschikbaar in onze webshop: iDeal PayPal Creditcard (Visa, MasterCard, Maestro)

Donders Fashion brengt geen kosten in rekening voor betalingen.

Betalingen doen via Donders Fashion is veilig. Wij maken gebruik van de laatste technieken op het gebied van SSL beveiliging om gegevens versleuteld te verzenden. Daarnaast worden de betalingen afgehandeld door de bank of creditcardmaatschappij om de maximale veiligheid te waarborgen.

Nee, bestellingen kunnen niet geannuleerd worden omdat bestelling direct verzendklaar worden gemaakt. U kunt wel uw bestelling retourneren zonder opgave van reden.

Als je een product ziet die niet meer beschikbaar is in jouw maat, stuur ons dan even een mailtje naar info@donders-fashion.nl Wij controleren dan de voorraad en bieden eventueel een vergelijkbaar product aan.